Μοιράσου το άρθρο
Οι προφυλακισθέντες είναι διαβόητα αδέρφια από το Ξηρόμερο – Άλλοι πέντε συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Στις φυλακές οδηγήθηκαν χθες Πέμπτη με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Αγρινίου, τρεις άνδρες, για την υπόθεση των δύο εγκληματικών οργανώσεων και της μαστροπείας, που εξάρθρωσε προ ημερών, η Ασφάλεια Πατρών, σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως φαίνεται καθοριστικό ρόλο στις προφυλακίσεις τους έπαιξε το γεγονός της σεξουαλικής εκμετάλλευσης 15χρονης κοπέλας, που διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών. Η 15χρονη μάλιστα έχει μεταφερθεί και φιλοξενείται σε δομή στην πόλη της Πάτρας.

Και οι τρεις προφυλακισθέντες είναι διαβόητα αδέρφια από την περιοχή του Ξηρομέρου, και στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές για σοβαρές ποινικές υποθέσεις.

Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας, της απάτης, της μαστροπείας, της ζωοκλοπής, της κατοχής ναρκωτικών, της κατοχής όπλων, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Τα μέλη των συμμοριών φέρονται να ενέχονται σε κλοπές σκαφών, εξωλέμβιων μηχανών, διαρρήξεις, ζωοκλοπές και μαστροπεία, σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Πηγή: Συνείδηση Αγρινίου-Lawandorder.gr