Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ηρακλείου της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σ.Φ Ηρακλείου για τον υφυπουργό αθλητισμού:

Λευτέρη,

γνωριζόμαστε χρόνια. Σε ξέρουμε και μας ξέρεις. Είμαστε από την ίδια πόλη.

Λευτέρη όταν έγινες υπουργός όλοι περιμέναμε να διαψεύσεις αυτό που όλη η Ελλάδα ψυθίριζε. Είπαμε. Γνωριζόμαστε. Αλλά είμαστε από την Κρήτη. Και όταν κάποιος μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει να περιμένουμε για να δούμε την πραγματικότητα στην πράξη δίνουμε την ευκαιρία και τον χρόνο. Περιμέναμε Λευτέρη. Οπως περίμενε και η ομάδα που λατρεύουμε. Σε σεβαστήκαμε. Και η ΑΕΚ σε σεβάστηκε. Περίμενε. Κανείς δεν σε πολέμησε. Ομως δυστυχώς αποδείχτηκες ανάξιος της εμπιστοσύνης.

Γνωριζόμαστε Λευτέρη. Δεν μπορείς να μας κοροϊδέψεις. Κανέναν δεν μπορείς να κοροϊδέψεις με το τελευταίο σου ατόπημα. Για το οποίο έδειξες πως κι εσύ ντράπηκες. Για αυτό προσπάθησες να το περάσεις στη ζούλα. Σε νομοσχέδιο άλλου υπουργού ενώ σε λίγες μέρες καταθέτεις αθλητικό νομοσχέδιο. Με αστείες δικαιολογίες ότι σου ήρθε έτοιμο από το υπουργείο δικαιοσύνης. Ακόμη και τα τσιράκια του εντολέα έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι αναφερει η παράγραφος οκτω και προέβαλαν άλλα άρθρα. Ηθελες να το περάσεις μουλωχτα. Επειδή ντρεπόσουν προκαταβολικά. Επειδή σου ήρθε έτοιμο αλλά όχι από το υπουργείο δικαιοσυνης. Μαζί με το άλλο κατάπτυστο άρθρο που επιτρέπει σε τελεσίδικα καταδικασμένους να παραμένουν αφεντικά σε ομάδες και να κάνουν παιχνίδι σαν κι αυτό που απαξίωσε το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες και το έφτασε μέχρι εδώ. Δεν είχες το θάρρος να το υποστηρίξεις. Σε εξέθεσε κι αυτός που στο έγραψε προβάλοντας αστείες δικαιολογίες περί δήθεν εναρμόνισης με διεθνείς κανονισμούς. Δικαιολογίες που ακόμη και αδαείς κατάλαβαν πως είναι παραμύθια με μια απλή ανάγνωση.

Αυτή δεν είναι συμπεριφορά πολιτικού άντρα. Και σίγουρα δεν είναι συμπεριφορά Κρητικού. Για εμάς έχεις τελειώσει. Και ξέρεις καλά ποιοι είμαστε. Γνωριζόμαστε. Αποδείχτηκες ανάξιος της υποστήριξης καποιων από εμάς αλλα και της ανοχής όλων μέχρι να μας δείξεις ξεκάθαρα και με αποδείξεις τους σκοπούς σου. Θα μας βρεις μόνο απέναντι. Ξα σου!

Σ.Φ.ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης

Υ. Γ: Κυριάκο Μητσοτάκη αν ασχοληθείς πέντε λεπτά θα καταλάβεις ότι η τροπολογία έχει ταμπέλα διαπλοκής. Δεσμεύτηκες στις ανώτερες αρχές του ποδοσφαίρου ότι θα εξυγιάνεις το ποδόσφαιρο; Δεσμεύτηκες σε όλη την Ελλάδα για εξυγίανση σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής! Αυτό εννοούσες; Οι κατάδικοι να διοικούν ανενόχλητοι και οι επενδυτές να διώκονται;

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/anakoinosi-toy-sf-aek-irakleioy-gia-ton-leyteri-aygenaki

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις