Βούτσης: Προκύπτει ζήτημα διαφορετικής διακυβέρνησης

68

Ιδιαίτερη συζήτηση προκαλεί η αναφορά του πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για προκύπτον ζήτημα εναλλακτικής λύσης και διαφορετικής διακυβέρνησης, το οποίο ήδη μεταφράζεται από πολλούς ως άτυπο αίτημα εκλογών εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο κ. Βούτσης τόνισε ότι λόγω της πανδημίας προκύπτει ζήτημα εναλλακτικής λύσης και διαφορετικής διακυβέρνησης για τη χώρα.

“Βρισκόμαστε -τόνισε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής- σε μία ιστορική φάση που η χώρα βιώνει μία τραγωδία, η οποία αναδεικνύει τόσο την ένταση του «κοινωνικού ζητήματος» όσο και την ανάγκη για την αλλαγή στη διακυβέρνηση της χώρας. Η ελληνική κοινωνία ζει μία τραγωδία. Υπομένει, αντέχει, ταυτόχρονα όμως πενθεί.Πενθούμε όλοι μας και πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι έτσι ώστε αυτό το πένθος να γίνε όσο μικρότερο μπορεί να γίνει, για το τώρα και τους επόμενους μήνες” είπε χαρακτηριστικά. 

Ο τ. Πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει μία «μαγική εικόνα αριθμών» χωρίς να ακούει την κοινωνία και τους φορείς που βιώνουν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα.

“Η Κυβερνητική πρόταση για τον προϋπολογισμό είναι ανάλγητη πρόσθεσε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας παράλληλα ότι η έκθεση Πισσαρίδη είναι η στρατηγική που εμπνέει τόσο το πρόγραμμα που κατατέθηκε στην ΕΕ για το Ταμείο Ανάκαμψης όσο και τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like