Η ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΦΩΤΙΑ

Τη δραματική στιγμή που μια γάτα πηδά από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στη Νέα Υόρκη, που έχει πιάσει φωτιά, κατέγραψε κάμερα.

Η εφτάψυχη γάτα –η ουρά της οποίας κάπνιζε ενώ η ίδια ήταν μαύρη από τον καπνό– κατάφερε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο έδαφος και σύμφωνα με το κέντρο προστασίας ζώων είναι σε εκπληκτικά καλή κατάσταση.

Το βίντεο που τράβηξε ο θεατής Ααρόν Γκαναγουέι, δείχνει την γάτα να κρέμεται έξω από το παράθυρο της πολυκατοικίας στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, καθώς οι φλόγες έγλυφαν την ουρά της. Τελικά πήδηξε, προσγειώθηκε στα πόδια της, προτού κάποιος την παραδώσει σε έναν αστυνομικό.

Πέθανε ο άνδρας που έβαλε την φωτιά – Καλά στην υγεία της η γάτα

Η φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Η αστυνομία απάντησε σε μια κλήση που έλεγε ότι ένας άνδρας παραβίαζε τα περιοριστικά μέτρα σε μια πολυκατοικία. Η αστυνομία διαπίστωσε τελικά, ότι ο άνδρας είχε ταμπουρωθεί σε ένα διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου που δεν του άνηκε μάλιστα. Ο 61χρονος Γουίλι Μάνιγκ, που φέρεται να έβαλε την φωτιά, βρέθηκε νεκρός όταν η αστυνομία κατάφερε τελικά να μπει στο διαμέρισμα.

Γάτα διάσωση αστυνομικοί
Γάτα διάσωση αστυνομικοί

Η γάτα είναι καλά στην υγεία της παρόλο που εισέπνευσε καπνό

Όσο για την γάτα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Ελέγχου Ζώων. Ένας εκπρόσωπος δήλωσε στο NBC, πως η γάτα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι εισέπνευσε καπνό. Και τώρα οι αρχές αναζητούν τον ιδιοκτήτη της.

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/gata-pida-apo-orofo-polykatoikias-poy-flegetai

Φωτογραφία: YouTube/Storyful