Δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19 σε 40 περίπου υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη.

Εκτός από τα μέτρα περιορισμού της προσέλευσης κοινού σε υπηρεσίες της ΠΕΜΣ και γενικά την εφαρμογή των οδηγιών για τον περιορισμό της διασποράς, η Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε τη συνδρομή του ΕΟΔΥ και σήμερα κλιμάκιο πραγματοποίησε δειγματοληψίες σε υπαλλήλους.

Σε τεστ υποβλήθηκε και η κα Κολυνδρίνη, η οποία ευχαρίστησε τον ΕΟΔΥ για την ανταπόκριση στην πρόσκληση. “Στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του ΕΟΔΥ, αλλά και όλου του κρατικού μηχανισμού, ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης,είναι η παρακολούθηση της υγείας του πληθυσμού, αλλά και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Είναι πάγια η πεποίθησή μας ότι η δημόσια υγεία πρέπει να προστατεύεται με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ο καθένας από εμάς πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας και είμαστε σίγουροι ότι θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί από αυτή τη μάχη με τον αόρατο εχθρό”.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις