Θέση υπέρ των πολιτών και όλων των φορέων που διαμαρτύρονται για το επερχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Πειραιώς στη Ζαγορά τον Δεκέμβριο, παίρνει και η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Η διοίκηση της Ένωσης απέστειλε επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς, επισημαίνοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν για όλη την περιοχή από το κλείσιμο του υποκαταστήματος και τονίζοντας πως η απόφαση ακυρώνει όλους τους επαγγελματίες της περιοχής που δραστηριοποιούνται στο ανατολικό Πήλιο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην επιστολή πως «η απόφαση αυτή δυσχεραίνει την εξυπηρέτηση του κόσμου σε μια περιοχή αναπτυσσόμενη τουριστικά, που ο πληθυσμός της κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου υπερδιπλασιάζεται. Παρακαλούμε με τη σειρά μας να αναγνωρίσετε την ευθύνη που απορρέει από τη λειτουργία σας, θεωρώντας ότι πρέπει αυτή να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται συνεχώς με όρους κοινωνικής υπευθυνότητας και αλληλεγγύης».

Σε άλλο σημείο καλείται η διοίκηση της Τράπεζας να δείξει υπευθυνότητα και αλληλεγγύη «γιατί είμαστε σίγουροι ότι ο όμιλός σας επιθυμεί αρμονικές σχέσεις με τους φορείς της κοινωνίας με προτεραιότητα τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, όπως για παράδειγμα είναι η ευαίσθητη ομάδα των ηλικιωμένων που εξυπηρετούν τις τραπεζικές τους ανάγκες σε αυτό το μοναδικό υποκατάστημα που αποφασίσατε ερήμην τους να κλείσετε. Είναι δεδομένο εκ των προτέρων ότι με την απόφαση αυτή θα αποδυναμωθεί και θα υποβαθμιστεί πλήρως η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό ατόμων που αδυνατούν να καταφύγουν σε ηλεκτρονικές συναλλαγές. Καταλήγοντας, θεωρούμε ότι η απόφαση για κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά Πηλίου ακυρώνει τους επαγγελματίες της περιοχής μέσα σε αυτούς και τα ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται εκεί και ζητάμε από την Διοίκηση της Τράπεζας να αναθεωρήσει την απόφασή της στο όνομα της καλής και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την περιοχή και τους ανθρώπους της αλλά και του πνεύματος εξωστρέφειας που έχετε χτίσει εδώ και δεκαετίες με τους πελάτες σας».

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις