Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη διαμαρτυρίες ενάντια στο νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις (ΦΩΤΟ)

151

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΠΑΜΕ καθώς και της ΕΛΜΕ έχουν συγκεντρωθεί έξω από το ΥΜΑΘ. Oι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα διαμαρτύρονται ενάντια στο νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφιστεί αύριο στην ολομέλεια της Βουλής.

Η πρόεδρος συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ, Κλεοπάτρα Χοροζίδη δήλωσε:  “Αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά. Πρόκειται για ένα κατάπτυστο και χουντικό νομοσχέδιο. Οι διαδηλώσεις θα μας βρούνε στο δρόμο. Δεν κάνουμε βήμα πίσω”.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη διαμαρτυρία από μέλη της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών οργανώσεων στο άγαλμα Βενιζέλου. «Είναι ένα νομοσχέδιο το οποίο, νομίζω ρίχνει ταφόπλακα στις αντιδράσεις των εργαζομένων που ως μοναδικό τους όπλο έχουν την απεργία, την συγκέντρωση, την διαδήλωση, των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στους εργασιακούς χώρους. Είναι εκ του πονηρού που κατεβαίνει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το νομοσχέδιο μέσω καλοκαιριού για να μην υπάρξουν μεγάλες αντιδράσεις», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΔΟΘ, Ανδρέας Γιακουμής.

Δείτε φωτογραφίες του thestival.gr:

pame1.jpg

edoth.jpg

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like