Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες αιματηρής επίθεσης με κίνητρο οπαδικές διαφορές, που έλαβε χώρα πριν από τέσσερις μήνες στην περιοχή του Ευόσμου.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το απόγευμα της 11ης Απριλίου ομάδα έξι οπαδών του ΠΑΟΚ είχε επιτεθεί με σιδερολοστούς και κράνη σε έναν 27χρονο οπαδό του Άρη, ο οποίος βρισκόταν στον αύλειο χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου Ευόσμου, στη συμβολή των οδών Σμύρνης και Βόλβης. Οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Από τα πολλά χτυπήματα του προκάλεσαν κατάγματα στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι.

Από την επόμενη ημέρα ξεκίνησε η έρευνα της Αστυνομίας. Αξιοποιώντας τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων οι αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. Ταυτοποιήθηκαν οι δύο από τους δράστες της επίθεσης. Πρόκειται για έναν 18χρονο και έναν 23χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράβαση του νόμου περί όπλων και τέλεση αδικημάτων που υπάγονται στον αθλητικό νόμο.

πηγή:thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις