Η φιλοζωϊκή ομάδα Βόλου δημιούργησε καταφύγιο για αδέσποτα και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια. Η φροντίδα των αδεσπότων θα αναλαμβάνεται μετά από ενημέρωση που θα υπάρχει στο facebook με μήνυμα.

«Μια μικρή ομάδα εθελοντών, με πολύ κόπο,με ελάχιστα χρήματα,με πολύ δουλειά,με ελάχιστο περιθώριο παραίτησης, με πολύ πάθος και αμέτρητη αγάπη, έφτιαξε αυτό το μέρος για την φιλοξενία και φροντίδα αδέσποτων ψυχών που χωρίς εσάς και εμάς ,πολλά από αυτά,δεν θα ήταν πλέον μαζί μας .
Έχουμε εκείνους που μας κατηγορούν συχνά,έχουμε όμως και εκείνους που μας αγαπούν και μας στηρίζουν σε κάθε έργο μας καθημερινά. Εάν ανήκεις σε αυτούς που τα έργα μας σε κάνουν να χαμογελάς,σε προσκαλούμε και σε περιμένουμε να γίνεις και εσύ εθελοντής στην ομάδα μας και να προσφέρεις ανιδιοτελώς στα ζωάκια μας αυτό που περισσότερο εχουν ανάγκη: χάδια, φαγητό, αγκαλιές και μια ελπίδα πως ίσως βρουν και αυτά το παντοτινό τους σπίτι», αναφέρει η φιλοζωϊκή, αλλά δεν αποκαλύπτει την περιοχή που έγινε το καταφύγιο.

πηγή:e-thessalia.gr