Το γεγονός ότι ο Δήμος Ν.Πηλίου, θα προχωρήσει σε όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να μην τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες στην περιοχή, τόνισε ο Δήμαρχος Ν.Πηλίιου Μιχ. Μιτζικός.

Μιλώντας στο Ράδιο Ακρόαμα, ο κ. Μιτζικός, τόνισε ότι έχει ήδη κατατεθεί αίτημα ανάκλησης της απόφασης που δόθηκε από το Δασαρχείο Βόλου κι ο Δήμος θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα για να μην υλοποιηθεί η απόφαση τοποθέτησης ανεμογεννητριών.

Όπως είπε “Καλούμε όλους τους Βουλευτές, να ζητήσουν να περαστεί τροπολογία στη Βουλή για το θέμα αυτό. Θέλουμε στο πλάι μας κι αρωγό μας και τους υπόλοιπους Δήμους και την Περιφέρεια Θεσσαλίας”.

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι θα επιδιωχθεί συνάντηση άμεσα με τους αρμόδιους στην Ανεξάρτητη Αρχή – ΡΑΕ κι όπως σημείωσε “Όπως απετράπη η τοποθέτησή τους στη Σηπιάδα έτσι και τώρα θα αποτρέψουμε την τοποθέτησή τους στις Αφέτες. Έχουμε ενιαίο μέτωπο στο Δημοτικό Συμβούλιο κι είμαστε ενάντια σε όλο αυτό που γίνεται. Το 2012 ελήφθη μια απόφαση. λάθος κατά τη γνώμη μου, που άνοιξε την κερκόπορτα για το θέμα αυτό”.

Πράσινο σημείο – αυθαίρετα

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην προγραμματική με τον Δήμου Βόλου για το “πράσινο σημείο” και την οικιακή κομποστοποίηση που προωθείται, ενώ όσον αφορά στα αυθαίρετα στους αιγιαλούς διεμήνυσε και τόνισε “Καλώ το Λιμεναρχείο και την Κτηματική Υπηρεσία να μην φοβούνται. Να προχωρήσουν κανονικά. Πρέπει  να απελευθερωθεί ο αιγιαλός κυρίως στην Κορώπη. Έχω διαβιβάσει τα σχετικά έγγραφα στους αρμόδιους και περιμένω τις ενέργειές τους. Ο Δήμος είναι στο πλευρό τους”.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις