print sharing button

Με μία ανακοίνωση – μνημείο ντροπής επιχείρησε το ΓΕEΘΑ να καλύψει το χθεσινό πρωτοφανές ατόπημα να μην ακουστεί ο εθνικός ύμνος πρώτης δοξολογίας για το νέο έτος στην ιερά μητρόπολη Αθηνών, κατά την έλευση της Προέδρου της Δημοκρατίας!

Μετά τις καμπάνες, τον Αγιασμό των Υδάτων και την ορθόδοξη πίστη, κορωνοϊό μεταδίδει και ο Εθνικός Ύμνος!

Κρύβεται λοιπόν πίσω από τα γαλόνια των στρατηγών η Πρόεδρος για το εθνικό ατόπημα με την μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Καθώς όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν παρευρεθεί η μπάντα του στρατού λόγω των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης της πανδημίας.

Αφού κατέβασε τα όπλα του 1821 και εξαφάνισε τη σημαία από το γραφείο, τώρα καταργεί τον Διονύσιο Σολωμό!

Την ίδια στιγμή φυσικά, οι Έλληνες έβλεπαν έκπληκτοι στα κανάλια, Μπουζουκόβιους, «επώνυμους», κάθε καρδιάς καρύδι να συνωστίζεται στα πρωτοχρονιάτικα σόου. Εκεί φαίνεται δεν κολλάει. Ο κορονοϊός δεν μεταδίδεται με τα ντιριντάχτα του Ρέμου, μεταδίδεται όμως από τον εθνικό ύμνο!

Ενώ λίγα τετράγωνα πιο πάνω, στην πλατεία Συντάγματος, επί εβδομάδες γινόταν το αδιαχώρητο!

Αλήθεια, ποιον προσπαθούν να εξαπατήσουν; Ειδικά αυτοί που έβγαλαν την ανακοίνωση δεν σέβονται τα γαλόνια που φορούν; Ο υπουργός εθνικής άμυνας κύριος Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι ενήμερος για αυτή την ανακοίνωση της ντροπής; Αναμένουμε μία επίσημη απάντηση.

Η ανακοίνωση της μεγάλης ντροπής
newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις