Ο Ολλανδός υπήκοος περιεργαζόταν το όπλο του μη έχοντας αίσθηση του κινδύνου των πράξεών του

Έναν άνδρα ολλανδικής καταγωγής, ο οποίος υπό την επήρεια μέθης εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει, έσωσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής στην περιοχή της Βούλας.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Τετάρτης όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από διερχόμενο οδηγό ταξί πως φιλικό πρόσωπο σε αυτόν, τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο και του δήλωσε πως βρίσκεται στο καφέ-bar-εστιατόριο στην περιοχή της Βούλας και προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ παράλληλα τον αποχαιρετούσε.

Οι άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο όπου και εντόπισαν τον εν δυνάμει αυτόχειρα, να κατέχει πυροβόλο όπλο και να το είχε ήδη στραμμένο στον κρόταφό του. Άπαντες οι παρευρισκόμενοι στο σημείο αστυνομικοί, έλαβαν θέσεις κάλυψης και όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα αυτοπροστασίας ενώ προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν. Ο Ολλανδός φανερά ευρισκόμενος σε δεινή ψυχολογική κατάσταση, αλλά και υπό την επήρεια αλκοόλ έκανε προσπάθεια να πατήσει τη σκανδάλη, όμως το όπλο έπαθε εμπλοκή και προσπάθησε εκ νέου να το οπλίσει, προκειμένου να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Ο Ολλανδός υπήκοος καθώς περιεργαζόταν το όπλο του και μη έχοντας αίσθηση του κινδύνου των πράξεών του, το έστρεφε και εναντίον των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ. θέτοντας σε κίνδυνο και την ζωή αυτών. Εκείνη την κρίσιμη στιγμή με υπαρκτό κίνδυνο της ζωής τους, επενέβησαν αφοπλίζοντάς τον.

Ο Ολλανδός υπήκοος, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Στην κατοχή του βρέθηκε πέραν του όπλου με το οποίο επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή του και ένα κουτάκι σφαίρες, τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ethnos.gr

eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις