Προτζέκτορες, βεγγαλικά και μουσική στο πρόγραμμα που ανακοίνωσαν Κριστιάν Καρεμπέ και Αστέρης Κούτουλας

Πολύ φως, πολλή μουσική, πολλές εικόνες, προτζέκτορες, βεγγαλικά σε Καραϊσκάκης και Πασαλιμάνι και φυσικά… οπαδούς να πανηγυρίζουν το 45ο πρωτάθλημα στην Ελλάδα μαζί με τους παίκτες θα περιλαμβάνει η φετινή φιέστα του Ολυμπιακού..

Όπως είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ η φιέστα θα έχει τίτλο «τα φώτα της ελπίδας».

«Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι γιατί θα μιλήσουμε για την φιέστα μας. Η φιέστα μας έχει τίτλο “τα φώτα της ελπίδας”. Θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του 45ου τίτλου στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας, αλλά εξαιτίας της πανδημίας έπρεπε να βρούμε άλλη λύση. Θα ήθελα να μιλήσω για τις νίκες, τα σερί, τα ρεκόρ και της επιτυχίες μας και φυσικά για το ότι έχουμε την ευκαιρία να προσθέσουμε άλλον έναν τίτλο στην ιστορία μας» είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ και συνέχισε:

«Θα ήθελα να προσθέσω τις πρωτοβουλίες του κ. Μαρινάκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου υπήρχε ανάγκη. Τέχνη και συναισθήματα, θα κυριαρχήσουν στην φιέστα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα».

LIVE: Η παρουσίαση προγράμματος της φιέστας / Championship Celebrations Schedule presentation

Ο Αστέρης Κούτουλας, που είναι Έλληνας μουσικοπαραγωγός, σκηνοθέτης, μεταφραστής και συγγραφέας που ζει στο Βερολίνο, κλήθηκε να οργανώσει αυτήν την ξεχωριστή φιέστα. Μιλώντας για το τι πρόκειται να δούμε, είπε:

«Η ιδέα είναι να φέρουμε τους φιλάθλους που θα είναι έξω από το γήπεδο μέσα στο στάδιο, χωρίς να είναι αληθινά μέσα. Αυτό θα είναι το συναισθηματικό αποκορύφωμα της γιορτής που ετοιμάζουμε. Θα έχουμε ένα πολυθέαμα, που απαρτίζεται από projections (προβολείς) που θα γίνουν στο Λονδίνο. Θα έχουμε φως, θα έχουμε μια παιδική χορωδία, κάναμε τη μουσική με τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η μουσική είναι η “μητέρα” αυτών των θεαμάτων. Ο Μάριος Ιωάννου Ηλίας συνέθεσε μια καταπληκτική μουσική γι’ αυτήν την φιέστα. Αυτό το πολυθέαμα θα αποκορυφωθεί με τη στιγμή της στέψης φέρνοντας τον κόσμο μέσα στις εξέδρες. Αυτό θα κάνουμε μέσα στο Καραϊσκάκης.

Πρέπει να φέρουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στον κόσμο. Θα κάνουμε ένα πολυθέαμα από το Λιμάνι, θα συνδέει και αυτό μουσική και εικόνες που φέραμε από την Γερμανία. Το Πασαλιμάνι θα κοκκινίσει και θα “γαλαζίσει”. Θα βασιστούμε σε μουσική του Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, από το Ποτέ την Κυριακή και τον Ζορμπά».

Κλείνοντας, ο Κριστιάν Καρεμπέ έκανε δώρο μα φανέλα του Ολυμπιακού στον Αστέρη Κούτουλα.

karebe-fanela

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις