Ο Άδωνις Γεωργιάδης εάν ήταν αθλητής ενόργανης, σίγουρα θα είχε φέρει στην Ελλάδα πολλά χρυσά μετάλλια. Δυστυχώς ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Τον κέρδισε η πολιτική.

Τι έλεγε λίγο καιρό πριν ο Άδωνις για τις επενδύσεις με την κάνναβη

Aπολαύστε το VIDEO

 

Ενώ λοιπόν η κυβίστηση στον αθλητισμό είναι προτέρημα, στην πολιτική είναι τεράστιο μειονέκτημα. Στην ουσία της πολιτικής εννοούμε, διότι ως προς την πολιτική επιτυχία του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν υφίσταται καμία αμφισβήτηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι από τους πλέον επιτυχημένους πολιτικούς στην ιστορία του νεότερου ελληνικού κράτους.

Σήμερα ο Άδωνις αποθέωσε την επένδυση κάνναβης

Είναι ίσως ο πλέον ταλαντούχος πολιτικός που γνώρισε η Ελλάδα τον τελευταίο αιώνα. Είναι ο μόνος πολιτικός που με τόσες κυβιστήσεις, καταφέρνει και ψηφίζεται συνεχώς από τον ελληνικό λαό. Τελικός κριτής λοιπόν για την επιτυχία ενός πολιτικού είναι ο ελληνικός λαός.

Άρα ότι και να λένε οι επικριτές του που έχουν φτάσει στο σημείο να τον χαρακτηρίζουν ως Κομανέτσι της πολιτικής, δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει ότι ο κύριος Γεωργιάδης εκλέγεται αδιάλειπτα εδώ και 13 χρόνια στο ελληνικό κοινοβούλιο.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις