Τον προβληματισμό του ΕΟΔΥ για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται τις τελευταίες μέρες σε πλατείες και παραλίες εξέφρασε σε συνέντευξή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος του Οργανισμού, Παναγιώτης Αρκουμανέας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες που υπάρχουν για το γεγονός από ομάδες πολιτών.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά την χαλάρωση των μέτρων στις 4 Μαΐου βρισκόμαστε μία εξίσου δύσκολη περίοδο, ίσως και πιο δύσκολη γιατί προσπαθούμε να συνδυάσουμε μία δύσκολη εξίσωση μεταξύ του να ξεκινήσει η οικονομία, να χαλαρώσουν τα μέτρα και να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία», επισήμανε για να αναφερθεί στις διαμαρτυρίες και τις εικόνες που έχουν κάνει την εμφάνιση τις τελευταίες μέρες.

«Διοργανώνονται διαμαρτυρίες που πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο πράγμα διαμαρτύρονται με αφισών και Twitter», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ και συμπλήρωσε: «Άρα είναι οργανωμένες εκδηλώσεις από συγκεκριμένες ομάδες. Μπορεί οι ίδιοι να μην νιώθουν ότι κινδυνεύουν από τον κορονοϊό, επειδή είναι νέοι, αλλά όταν γυρίσουν σπίτι, οι γονείς, οι παππούδες και οι συγγενείς τους που είναι ευθαπείς ομάδες μπορεί να νοσήσουν, διότι, μην ξεχνάμε, ο κορονοϊός δεν έχει εξασφανιστεί».

«Η ατομική ευθύνη παραμένει, δεν είναι μόνο θέμα της αστυνομίας», είπε ακόμη ο κ. Αρκουμανέας.

πηγή:enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις