Έκλεισαν στη φυλακή τον Πολύκαρπο Γεωργιάδη, αφού τροφοδότησαν την κοινή γνώμη και τις δικαστικές αρχές με «λάθος» και εμφαντικά στοιχεία, προσπαθώντας να τον συνδέσουν με την ΟΛΑ.

 

Η υπόθεση-φάρσα της Αντιτρομοκρατικής αφορά στην περιβόητη αποθήκη στο Κουκάκι, στην οποία ο Πολύκαρπος Γεωργιάδης φύλαγε μικρή ποσότητα εκρηκτικών.

 

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία  (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ανέφερε πως κατέσχεσε ένα USB Stick από την αποθήκη αυτή, που περιείχε την προκήρυξη χτυπήματος στο ΣΕΒ, σε αρχείο Pdf,  το οποίο είχε δημιουργηθεί πριν αυτή δημοσιευθεί στα ΜΜΕ.

Για να δώσει μάλιστα κύρος στην ανακοίνωσή της, επικαλέστηκε την εξέταση/πόρισμα του ευρήματος, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μιας υπηρεσίας που στα όσα χρόνια λειτουργεί,  έχει κάνει περήφανη την ΕΛ.ΑΣ, αφού ΠΟΤΕ δεν έχει κάνει λάθος, και την έχει αναβαθμίσει σε επιστημονικού επιπέδου αστυνομία.

 

Με αυτό τον σκανδαλώδη τρόπο, η ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α καθοδήγησε τους πολίτες, δημοσιογράφους και δικαστικές αρχές που χειρίστηκαν την υπόθεση,  στο συμπέρασμα πως δεν μπορεί παρά κάποιου είδους σχέση να έχει ο κατηγορούμενος Πολύκαρπος Γεωργιάδης με την ένοπλη οργάνωση ΟΛΑ.

 

Και ξαφνικά εχθές με νεότερη ανακοίνωσή της Γ.Α.Δ.Α αναφέρουν… «λάθος» στο πόρισμα της Δ.Ε.Ε .

Με άλλα λόγια, τα ΜΜΕ είχαν στην κατοχή τους και δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη προκήρυξη,  πριν  ο κατηγορούμενος Πολύκαρπος Γεωργιάδης να το έχει αποθηκεύσει στο USB Stick που βρήκαν και κατέσχεσαν.

 

 

Μετά λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση αναγνώρισης του «λάθους»,  θα βρεθεί κάποιος εισαγγελέας να σταματήσει αυτή την αστυνομική φάρσα (που δεν αξίζει καν τον χαρακτηρισμό σκευωρία) ;

 

Θα ακούσουμε κάποια παραίτηση ανωτάτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, ή ακόμη και του ίδιου του υπουργού;

 

H αστυνομία βάζει στη φυλακή με τόση ευκολία πολίτες, οι οποίοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν και δεν υπάρχει αντίδραση της δικαιοσύνης ; Πως οι πολίτες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς ;

 

Είναι κράτος δικαίου και Δημοκρατίας αυτό που ζούμε;

 

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις