Κάτι συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Κάτι μας κρύβει ο πρωθυπουργός. Μέχρι σήμερα νομίζαμε ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται από την φυσική επαφή με ανθρώπους. Και η μάσκα είναι βασικό όπλο κατά της διάδοσης της πανδημίας. Χθες όμως και σήμερα παρατηρούμε κάτι εξαιρετικά περίεργο. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φωτογραφίζεται φορώντας μάσκα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με το λάπτοπ του. Δηλαδή ο Κυριάκος εμφανίζεται μόνος στο γραφείο, να ομιλεί με κάποιον στο λάπτοπ και να φοράει μάσκα.

17F06730 7194 4CD1 B4A6 613E8ADE73FD
Μέχρι και σε τηλεδιάσκεψη, ο πρωθυπουργός φοράει μάσκα. Κολλάει κι από το λάπτοπ;

Τι μας κρύβει λοιπόν ο πρωθυπουργός; Τι γνωρίζει που δεν ξέρουμε εμείς; Μεταδίδεται ο κορονοϊός και από το λάπτοπ; Από το wifi; Από το bluetooth; Από το facebook; Από το Twitter; Όχι, ακυρώστε το τελευταίο γιατί δεν αφήνουν τον Κυριάκο να μπαίνει μόνος του στο Twitter. Για την ακρίβεια ακόμα και οι ιστοσελίδες που επισκέπτεται είναι απολύτως ελεγχόμενες. Η προσβάσιμες ιστοσελίδες πρέπει να είναι αυτές που τον αναφέρουν ως Μωυσή, Ηρακλή, Ταράς Μπουλμπα και λοιπά.

Τελοσπάντων, γιατί ο πρωθυπουργός φοράει μάσκα ενώ μιλάει στο λάπτοπ απολύτως μόνος του; Θα μας απαντήσει κάποιος, ή να αρχίσουμε τις ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας;

Γιατί δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος που κρατά στα χέρια του τις τύχες εκατομμυρίων ελλήνων είναι τόσο ψεκασμένος που να πιστεύει ότι ο κορονοϊός μεταδίδεται και από το YouTube.

olympia.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις