⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Ικανοποίηση στον δικέφαλο του βορρά

Στις 9 Δεκεμβρίου θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων η υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Το θέμα, το οποίο απασχόλησε για μήνες το ελληνικό ποδόσφαιρο, είχε φτάσει ως το CAS, το οποίο αποφάσισε τον περασμένο Ιούλιο να επιστρέψει την υπόθεση την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ζητούσε -με την ετυμηγορία του- από την Επιτροπή Εφέσεων να δικάσει επί της ουσίας την υπόθεση χωρίς να δεσμεύεται από το πόρισμα της ΕΕΑ, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, στις 15:00, με φυσική παρουσία μαρτύρων.

Εξέλιξη που προκάλεσε την ικανοποίηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου έλεγαν πως «επιτέλους, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, θα δικαστεί επί της ουσίας αυτό το μύθευμα της ΕΕΑ».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις