Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος προχθές βράδυ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας,  και οι δηλώσεις του θύμισαν τον… αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού!

Η Σία Κοσιώνη ρώτησε τον υπουργό Υγείας αν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα ζήσουμε στη Θεσσαλονίκη με τις ελλείψεις σε ΜΕΘ, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, σκηνικά όπως αυτά που έζησαν την περασμένη άνοιξη στην Ιταλία.

 

Ο Βασίλης Κικίλας απάντησε:

«Κοιτάξτε κυρία Κοσιώνη, αυτό εξαρτάται και αφορά το σύνολο της οργανωμένης πολιτείας, αυτών οι οποίοι είναι opinion makers και opinion leaders, δηλαδή των ηγετών, του Πρωθυπουργού και της αντιπολίτευσης, και του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζονται και κρίνουν μέσα στη Δημόσια Υγεία και του συνόλου των πολιτών».

 

Αν υπάρχει πολίτης ή καθηγητής Πανεπιστημίου που να κατάλαβε τι εννοούσε ο ίδιος ο υπουργός, ή αν ο ίδιος κατάλαβε τι είπε; Ας μας ενημερώσουν!

Μέχρι τότε δικαιούμαστε να πούμε, πως… άδικα περιμένουμε να μας σώσει αυτός ο υπουργός υγείας, όταν δυσκολεύεται να αντιληφθεί μια απλή ερώτηση και απαντά άλλα ντάλα, της Παρασκευής το γάλα,  που λέει και ο λαός μας!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  τι άποψη αν έχει άραγε για τον υπουργό του; Είναι και ο Βασίλης Κικίλιας Άριστος;

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις