Φτάνουμε στον Σεπτέμβρη και είναι πολλοί οι καλοί Έλληνες παίκτες που είναι ελεύθεροι. Η λίστα είναι πολύ μεγάλη και δεν είναι εύκολο να αποκατασταθούν όλοι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέραμε τις προηγούμενες μέρες, ο Νίκος Παππάς είναι σε επαφή με την ομάδα της Κίνας, στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος ο Ντάριους Άνταμς, που ήθελε παλιότερα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Και ο Γιάννης Μπουρούσης είναι σε επαφές με ομάδες της Κίνας με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Ο Μπουρούσης έχει πολύ καλό όνομα εκεί, αφού έπαιζε στο πρωτάθλημα αυτό, πριν επιστρέψει στην Ευρώπη και την Γκραν Κανάρια.

Γι’ αυτόν που δεν ακούγεται τίποτα και είναι πολύ ανησυχητικό, είναι για τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Υπήρχε πριν από καιρό ενδιαφέρον από ορισμένες ευρωπαϊκές ομάδες, όχι τόσο έντονο, όμως, ώστε να μπουν σε καθεστώς υπογραφής. Και συν τοις άλλοις δεν υπάρχει και Παναθηναϊκός για τον 30χρονο γκαρντ.

Ο Ίαν Βουγιούκας επίσης δεν έχει κάτι στα χέρια του, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Κουφό, μετά τη μέτρια χρονιά του στην ΤΣΣΚΑ.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έπαιξε τις δύο προηγούμενες σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα.

Δεν αποκλείεται Περπέρογλου και Βουγιούκας να αποσυρθούν από τη δράση αν δεν βρουν κάτι που να τους αρέσει. Είναι πάνω από 35 ετών, έχουν βγάλει τα λεφτά τους, έχουν κάνει και με το παραπάνω τον κύκλο τους.

Τελευταίως προστέθηκε ένα ακόμη όνομα στη λίστα των ποιοτικών Ελλήνων φρι-έιτζεντ. Πρόκειται για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ με τους Ιντιάνα Πέισερς, αφού οι τελευταίοι αποκλείστηκαν από τους Χιτ.

Ο αδερφός του, Ελάιζα, ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει για τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του Ναζ ακούγεται συνεχώς όλα τα χρόνια για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Λέτε τώρα, που έμεινε ελεύθερος, να έρθει στη χώρα μας ή γενικά στην Ευρώπη; Δεν είναι κάτι που πλέον μπορούμε να αποκλείσουμε για έναν γκαρντ που χρειάζεται μπασκετικά στους “αιώνιους”.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις