Ο δράστης και δύο χρήστες ναρκωτικών οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Την κατάλληλη ευκαιρία για να επέμβουν βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις ενός Έλληνα, όταν τον είδαν να συναντά δυο επίσης Έλληνες χρήστες ναρκωτικών και να κάνουν αλισβερίσι με τρεις συσκευασίες ηρωίνης βάρους 0,9 γραμμαρίου στο Ηράκλειο.

Αμέσως τους πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν τα «φιξάκια» μαζί με 20 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έκαναν έρευνα στην κατοικία του προμηθευτή, κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν άλλες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 247 γραμμαρίων, μια συσκευασία με 20,2 γραμμάρια κοκαΐνης, τρία τσιγάρα εμποτισμένα με ηρωίνη και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Εκτός από τις παράνομες ουσίες, στο σπίτι του διακινητή κατασχέθηκαν και 1.865 ευρώ που προέρχονταν από το παράνομο εμπόριο. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακίνηση και αγορά ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στην Αιτωλοακαρνανία 

Στην περιοχή της Βόνιτσας στην Αιτωλοακαρνανία, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας έκαναν έλεγχο σε έναν Έλληνα στην κατοχή του οποίου βρήκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 7,3 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2,3 γραμμαρίων. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Μάνος Τσαγκαράκης
πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις