Ένοχο ένα από τα τέσσερα φερόμενα μέλη της Χεζμπολάχ για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Ραφίκ Χαρίρι

⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Το Ειδικό Δικαστήριο για τον Λίβανο έκρινε σήμερα ένοχο τον Σαλίμ Αγιάς, φερόμενο ως μέλος της Χεζμπολάχ, για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού του Λιβάνου Ραφίκ Χαρίρι το 2005.

«Το δικαστήριο κηρύσσει τον κ. Αγιάς ένοχο πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας ως συναυτουργό της εκ προθέσεως δολοφονίας του Ραφίκ Χαρίρι», δήλωσε ο προεδρεύων δικαστής Ντέιβιντ Ρε.

Το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες τους άλλους τρεις από τους τέσσερις υπόπτους, όλοι φερόμενα ως μέλη της Χεζμπολάχ, για τη δολοφονία του Χαρίρι.

«Το δικαστήριο απαλλάσσει τους Χάσαν Μέρχι, Χουσέιν Ονέισι και Άσαντ Σάμπρα από όλες τις κατηγορίες», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ρε.

-real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις