Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης μίας γυναίκας και των τριών ανήλικων παιδιών της σήμερα το βράδυ, όταν το αυτοκίνητό τους με το οποίο έρχονταν από Κεραμίδι, «κόλλησε» σε βράχο στο Κακόρεμα, μεταξύ Καναλίων και Γλαφυρών.

Η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ενημερώθηκαν γύρω στις 8.30 το βράδυ, ενώ στο σημείο για να βοηθήσει έσπευσε και η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, με τέσσερις εθελοντές.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα ξεκίνησε νωρίς το βράδυ με το αυτοκίνητο της, στο οποίο επέβαιναν και τα τρία ανήλικα παιδιά της, για να έρθει στον Βόλο.

Περνώντας τα Κανάλια, για κάποιο λόγο επιχείρησε αναστροφή και μπήκε σε έναν δύσκολο χωματόδρομο που φαίνεται να βγάζει στις Γλαφυρές. Στη ρεματιά, στο Κακόρεμα, εξαιτίας της απότομης ανηφόρας, απ’ ό,τι δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο της «έφυγε», έπεσε σε πλάτωμα και χτύπησε με την πίσω του πλευρά σε βράχο, με αποτέλεσμα οι πίσω ρόδες του αυτοκινήτου να «κρέμονται» στον αέρα. Η οικογένεια είχε «άγιο», αφού κάτω από τον βράχο, σε βάθος περίπου 12 μέτρων, υπάρχει ρέμα.

Η γυναίκα ενημέρωσε με το κινητό της την Αστυνομία, που κινητοποίησε και την Πυροσβεστική της ΒΙΠΕ, το ΕΚΑΒ, καθώς και τη ΛΕΔ.

Ευτυχώς, τόσο η 40χρονη περίπου γυναίκα όσο και τα τρία της παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, καθώς φέρεται να φέρει ελαφρά τραύματα στον γοφό.

Δείτε φωτογραφίες:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις