Ούτε ένα ευρώ ήταν το εισόδημα της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, όπως προέκυψε από το «πόθεν έσχες», που δημοσιοποίησε η Βουλή των Ελλήνων!

Η δημοσιοποίηση του «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των πολιτικών αρχηγών για τη χρήση του 2018, αποκάλυψαν πολλά γεμάτα πορτοφόλια (π.χ. οικογένεια Παπαδημούλη με πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ ή τον Κυριάκο Βελόπουλο με χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις στο εξωτερικό), αλλά και ένα φτωχό μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας με εισόδημα μόλις… 10 λεπτά του ευρώ. Δέκα σεντς.

Πρόκειται για την πρωτάρα στην Ελληνική Βουλή, την Μυκονιάτισσα, βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού.

Σύμφωνα με τα «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ως μοναδικό εισόδημα 0,10 λεπτά του ευρώ από τόκους καταθέσεων για τη χρήση του 2008, ενώ οι συνολικές καταθέσεις της έφταναν τα 472,10 ευρώ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, το 2014. Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Δείτε το πόθεν έσχες της “φτωχιάς” κ. Μονογυιού εδώ

πηγή:crashonline.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις