Μια έντονη βροχόπτωση διαρκείας ήταν αρκετή να αποκαλύψει στη Νέα Αγχίαλο προχειρότητες, αστοχίες κ.α. και να προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων προς τον Δήμο Βόλου για τα έργα ανάπλασης του κεντρικού τομέα.

Η δήθεν εξωραϊσμένη – αναβαθμισμένη εικόνα του κέντρου με τα έργα της Δημοτικής Αρχής στα οποία έσπευσαν να φωτογραφηθούν Αντιδήμαρχοι, Σύμβουλοι κ.α., μετά το πέρασμα μιας καταιγίδας είναι τραγτική με χαντάκια, λακούβες, ζημιές κ.α. που προκάλεσαν προβλήματα και στην ασφαλή κυκλοφορία μέσα στη Νέα Αγχίαλο.

φωτογραφίες από fb, ομάδα  ”ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΧΙΑΛΙΤΕΣ” όπου δημότες σχολιάζουν:

Ντροπή 100 χρόνια πίσω

Αυτό είναι το χωριό μου?

Γιατί εδώ στο Αλωνακι είναι καλύτερα τα πράγματα?
Δεν έχει μείνει πουθενά άσφαλτος στους δρόμους!

Εδώ μέχρι προχτές δίνατε συγχαρητήρια για τα έργα και την διαχείριση τους… Τώρα γκρινιάζετε;

έχεις δίκιο αλλά πιστέψαμε ότι εκτός τού να φωτογραφιζονται επιβλέπουν και τις εργασίες

Μα εγώ όλο το καλοκαίρι έβλεπα σέ αναρτήσεις φώτο τής προέδρου δίπλα σέ μηχανήματα πού κάνουν έργα ρωτήστε λοιπόν τί ακριβώς έβλεπε καί Πού ήταν ο επιβλέπων μηχανικός

Ούτε επιβλέπων ,ούτε υπεύθυνος,ούτε υπάλληλοι της Εταιρείας,ούτε ευταξία,ούτε πλάνο,ούτε σχεδιασμός,ούτε υλικά μέσα,ούτε σχετικές σημάνσεις …ούτε .. ούτε …

Έχει καταντήσει η Αγχίαλος ένα κατεστραμμένο τοπίο επί μήνες … Και αφού όλοι πλέον έβλεπαν ότι αυτό θα συνεχιστεί ,θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχουν ξεκινήσει οι οποίες ενέργειες ελέγχου και ευθυνών πλέον … Κατά παντός υπευθύνου … Η κατάσταση έχει γίνει επικίνδυνη ..
Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τα αυτονόητα ..

Έχω γυρίσει τα τελευταία χρόνια σε άπειρα επαρχιακά μέρη της χώρας, τα περισσότερα μικρότερα από την Αγχίαλο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τέτοιο μπ@@@@ αλλού δεν είδα! Πάντως πολύ καλά μας κάνουν, αυτό αξίζουμε να έχουμε!

Παλι με Χρόνια με καιρούς θα ξαναδούμε δρόμους. Ή προχειρότητα πληρώνετε από όλους και κυρίως από όσους δεν φταίνε.

Και γ… το έκαναν το χωριο χαλασανε ολους τους δρόμους πεταμενα λεφτά είναι μπ@@@ έγινε η αγχιαλος

Ήθελα να ήξερα επιβλέπων δεν υπάρχει στο έργο και μην μου πει κανένας ότι είναι πρόσφατα γιατί υπάρχουν φωτογραφίες από τα ίδια σημεία από τον χειμώνα που πέρασε. Εκτός το άθλιο οδόστρωμα που έχει πέσει που είναι όλο σκαμπανεβάσματα εκεί που έπεσε το υπόλοιπο είναι με χώμα εδώ και μήνες. Τι προβλέπεται; Γιατί το έργο που πάει προς Βόλο σκεπάζεται αμέσως και μέσα στην Αγχίαλο είναι σε αυτό το χάλι; Άσε που δεν υπάρχει άτομο να σε καθοδηγήσει για το πού θα πας και που είναι τα προβλήματα. Κάνεις γύρους να βρεις την καλύτερη διαδρομή να πας σπίτι σου. Ποινικές ρήτρες και υποχρεώσεις της ανάδοχου εταιρείας υπάρχουν, ο έλεγχος από ποιους γίνεται, δεν πιστεύω να εφαρμόζεται τίποτα από αυτά που θα έπρεπε να γίνονται σε ένα δημόσιο έργο.

 

πηγή:myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις