Ενημερώθηκε, πρωινές ὠρες χθες, η Λιμενική Αρχή Βόλου, για την ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή της Αγριάς.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν θαλάσσια ρύπανση έκτασης περίπου 600 τ.μ. από άγνωστη μαύρη ουσία. Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι μέσω του αγωγού όμβριων υδάτων διοχέτευσε στη θάλασσα περίπου 200kg άλμη ελιών.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 53χρονος, ενώ του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Οδηγούσαν μεθυσμένοι και χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Βόλου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, 47χρονος αλλοδαπός οδηγός δικύκλου οχήματος, διότι σε διενεργούμενη αλκοολομέτρηση, βρέθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, ακινητοποιήθηκε το ανωτέρω όχημα και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί οδηγοί δίκυκλων οχημάτων, ηλικίας 24 και 20 ετών, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, από τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

πηγή:akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις