Αψήφησε τον κορωνοϊό και σε αντίθεση με πολλούς μαθητές, ένας αδέσποτος σκύλος εμφανίστηκε πρωί πρωί στην… τάξη! Μάλιστα, κρίνοντας, προφανώς ότι αυτά που δίδασκαν οι καθηγητές τα έχει διδαχθεί, στην συνέχεια βγήκε από την τάξη και μπήκε σε άλλη αίθουσα…

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο 3ο Γενικό Λύκειο του Βόλου. Έκπληκτοι, καθηγητές και μαθητές αντίκρισαν έναν μεγαλόσωμο σκύλο να μπαίνει σε αίθουσα του 2ου ορόφου όπου γινόταν μάθημα και να κάθεται ήσυχος για να… παρακολουθήσει την παράδοση! Μετά από λίγο, όμως, προφανώς επειδή βαρέθηκε, έφυγε και μπήκε σε διπλανή αίθουσα.

Αν και ήταν ήρεμος, εν τούτοις όταν επιχείρησαν να τον βγάλουν έξω, εκείνος αντέδρασε γρυλίζοντας, οπότε και αποφάσισαν, εφ’ όσον δεν ενοχλούσε, να τον αφήσουν εκεί.

Η ώρα, όμως, του σχολείου τελείωσε και αφού κάθε απόπειρα να βγει ο σκύλος απέβη μάταιη, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική. Τρεις πυροσβέστες προσπάθησαν να τον δελεάσουν με μεζεδάκια, του προσέφεραν κοτόπουλο και κεφτεδάκια τα οποία μεν δέχτηκε με χαρά, αλλά δεν ήταν αρκετά για να τον πείσουν να βγει έξω και συνέχισε να δείχνει επιθετικότητα.

Τελικά, οι πυροσβέστες, του φόρεσαν κολάρο και τον έβγαλαν εκτός σχολείου. Και όσα έμαθε, έμαθε…

Δείτε φωτογραφίες:

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις