ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση μετά τις συνεχείς ήττες και τα αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα στα Σπάτα υπήρχαν επισκέψεις…

Ετσι, σήμερα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα αποφάσισαν να πάνε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά και οπαδοί της ΑΕΚ που είναι έντονα δυσαρεστημένοι!

Οι απογοητευμένοι φίλαθλοι πήγαν το απόγευμα της Τρίτης στην προπόνηση της ομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και την κακή εικόνα που παρουσιάζουν οι «κιτρινόμαυροι», θέλοντας με τη στάση τους να δείξουν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, έπειτα από τις πρόσφατες ήττες, πήγε το μεσημέρι της Τρίτης στα Σπάτα για να μιλήσει σε παίκτες, Ιβιτς και Καρέρα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο λίγο πριν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση, ώστε να συζητήσει με τους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τους παίκτες για την εικόνα που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μια εικόνα που επιβάλλεται να αλλάξει αμέσως, ώστε να μη χαθεί η χρονιά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και τόσο νωρίς…

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/spor/aek-melissanidis-opadoi-sta-spata-dysareskeia

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMENEWS

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις