Τα δύο πλάνα στα οποία προσανατολίζεται ο Καρέρα

Ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της δίνει αύριο (26/11, 19:55) η ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» φιλοξενεί τη Ζόρια για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και με νίκη μπορεί να ελπίζει σε συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας και το 2021.

Η Ένωση συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ουκρανική ομάδα και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με αυτόν που είχε στη νίκη (4-1) επί της ΑΕΛ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Πέτρο Μάνταλο, ούτε στον Έλντερ Λόπες που αποχώρησε τραυματίας από το ματς κόντρα στους «βυσσινί».

Ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται σε 4-2-3-1 ή σε 3-5-2. Πιο πιθανό μοιάζει το πρώτο πλάνο, με τον Λιβάγια να παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο και τους Τάνκοβιτς, Μαχαίρα στα πλάγια, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Λιβάι Γκαρσία. Αν επιλεχθεί τελικά σχήμα με τρεις στόπερ, ο Σάχοφ θα είναι έναν πιο προωθημένο ρόλο, μπροστά από τους Σιμόες και Κρίστιτσιτς, ενώ μένει να φανεί ποιος από τον Σουηδό ή τον Κροάτη μείνει εκτός βασικού σχήματος.

Μένει να φανεί εάν στα στόπερ ο Καρέρα επιλέξει τον Νασίμ Χνιντ, ο μάνατζερ του οποίου συνέχισε τις δηλώσεις αναφορικά με τον πελάτη του και το μέλλον του στην ΑΕΚ, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του προτάσεις από Βέλγιο και Ιταλία, τις οποίες εξετάζει σοβαρά.

«Ο Χνιντ ενσωματώθηκε καλά στα αποδυτήρια της ΑΕΚ από την άφιξή του και κατέφερε να πείσει τον προπονητή του. Αυτή τη στιγμή έχουμε διάφορες προτάσεις από το Βέλγιο και την Ιταλία, αλλά ο Νασίμ δεν θέλει να βιαστεί», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο Μοέζ Τσεμπί.

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου στόπερ δίνει δικαιώματα και ουσιαστικά δημιουργεί θέματα στον πελάτη του. Οι «κιτρινόμαυροι», σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, θα επιδιώξουν να μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή τους, ώστε εκείνος να… μαζέψει τον Τσεμπί, ώστε να μην προκαλεί θέματα και στον ίδιο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις