Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία Έλληνα κυβερνητικού αξιωματούχου

232

Ο 54χρονος πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν, έφθασε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με σχετικά μικρή προσωπική συνοδεία και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη και μετέβη στην Ουρανούπολη, από όπου εισήλθε με σκάφος στην Αθωνική πολιτεία.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία κυβερνητικού αξιωματούχου κατά την είσοδό του στη χώρα μας από το αεροδρόμιο Μακεδονία,  αλλά και η απουσία Κυβερνητικού αξιωματούχου στην είσοδο του Ρώσου πρωθυπουργού στην Αθωνική πολιτεία.

Ας σημειωθεί πως ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν, είναι ο δεύτερος τη τάξη πολιτικός της Ρωσίας μετά τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Στον Άθω έχουν ληφθεί ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛΑΣ, και ειδικότερα από την προσωπική ασφάλεια του Ρώσου πρωθυπουργού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε την ασφάλειά του πλήρως εξοπλιμένη και με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όσο ο Ρώσος πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη χώρα μας.

Είπαμε και ξεκαθαρίσαμε ότι ανήκουμε στη Δύση. Άλλο πράγμα αυτό, και άλλο να “αγνοεί” επιδεικτικά η Ελληνική κυβέρνηση,  την παρουσία στη χώρα μας του Ρώσου Πρωθυπουργού.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like