Στο κρατητήριο πέρασε το βράδυ της Τρίτης ένας άντρας από τον Αλμυρό, αφού κατέληξε να μαλώσει με την οικογένειά του, με αποτέλεσμα να εκσφενδονίζουν γλάστρες, βάζα και τασάκια ο ένας στον άλλον!

Πρωταγωνιστές στο επεισόδιο, ένας 45χρονος, η 40χρονη γυναίκα του, η αδερφή της και η μητέρα της, που πλέον θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους στα Δικαστήρια. Το ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την Αστυνομία και το νέο επεισόδιο θα γίνει αντικείμενο προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο καβγάς έγινε το πρωί της Τρίτης για ασήμαντο λόγο. Μετά τη λογομαχία και τις ύβρεις που φέρεται να εκτόξευσε ο άντρας στις τρεις γυναίκες, άρχισε ο… πόλεμος με «πυρομαχικά» ό,τι έβρισκε ο καθένας μπροστά του: βάζα, τασάκια, γλάστρες κλπ.

Στη συνέχεια, υποβλήθηκαν από τις δύο πλευρές μηνύσεις. Ο 45χρονος ισχυρίζεται ότι δεν χτύπησε τις γυναίκες, ενώ εκείνες υποστηρίζουν ότι τραυματίστηκαν, χωρίς, όμως, να προσκομίσουν βεβαίωση γιατρού. Τελικά, με εντολή εισαγγελέα, ο άντρας κρατήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και χθες παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση, που θα διερευνήσει το επεισόδιο, ενώ θα ζητηθεί ιατρική γνωμάτευση.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις