Όπως προκύπτει από καταγγελία,  αλλά και το υλικό που συνέλεξαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί μετά την επίθεση που δέχτηκαν εχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη,  οι αντιεξουσιαστές αναβάθμισαν την κατασκευή των εμπρηστικών/εκρηκτικών μηχανισμών κατά των δυνάμεων καταστολής.

 

 

Η βόμβα μολότοφ (ΦΩΤΟ)  με κροτίδα-γκαζάκι – μπουκάλι με βενζίνη εντός του οποίου υπήρχαν και καρφιά,  αποτελεί απόδειξη των δολοφονικών προθέσεων των ατόμων που την κατασκεύασαν.

Ήταν λογικό πως μετά την προχτεσινή αναιτιολόγητη παρουσία των ΜΑΤ στην πλατεία Καλλιθέας,  και τη βία που άσκησαν σε άτομα που βρισκόταν εκεί, θα υπήρξε εχθές αντίδραση και κλιμάκωση της βίας από τους αντιεξουσιαστές.

 

Ας ξεκαθαρίσει η πολιτική και φυσική ηγεσία στο μυαλό της,  πως τα ΜΑΤ είναι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ δουλειά στις πλατείες που συγκεντρώνεται ειρηνικά κόσμος και κάνει ότι θέλει. Αυτό είπε από τηλεοράσεως και ο υπουργός της αστυνομίας κ Χρυσοχοϊδης, αλλά στην πράξη άλλα κάνει…

 

Στην πράξη,  τα ΜΑΤ στέλνονται από τη φυσική ηγεσία τους,  με έγκριση της πολιτικής ηγεσίας,  σε πλατείες που υπάρχουν άοπλοι πολίτες και εφαρμόζουν τις διαταγές που δέχονται, (ακόμη και μία κρότου-λάμψης να ρίξουν απαιτείται έγκριση) όπως και έκαναν στην Κυψέλη στην Αθήνα και στην Πλατεία Καλλιθέας στη Θεσσαλονίκη, όπου έκαναν χρήση κρότου λάμψης και κλομπς, ακόμη και σε κοπέλες…

via1via2

Αφού λοιπόν η πολιτεία θέλει να στέλνει τα ΜΑΤ να δέρνουν τον κόσμο που συγκεντρώνεται ειρηνικά, ας τα θωρακίσει με νόμο προκειμένου να αντιμετωπισθούν σκληρά από τη δικαιοσύνη, όσοι κατασκευάζουν αυτούς τους δολοφονικούς μηχανισμούς.

 

Δεν έχει καμιά λογική να στέλνουν τα ΜΑΤ να δείρουν τον κόσμο και ουσιαστικά να τα στέλνουν στο στόμα του λύκου, (όπως έγινε και στη Χίο και τη Λέσβο),  αφού ο έμπειρος κ Χρυσοχοιδης αλλά και ο πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ και σημερινός υφυπουργός του Λευτέρης Οικονόμου, γνωρίζουν πολύ καλά πως «παίζεται» το παιχνίδι αυτό,  και πως οι αστυνομικοί θα δεχτούν επίθεση…

 

Ας σοβαρευτούν, και ας αφήσουν τους Έλληνες οικογενειάρχες αστυνομικούς έξω από πολιτικά παιχνίδια, πριν υπάρξει νεκρός αστυνομικός ή πολίτης!

 

***Τα 13 καμένα οχήματα πολιτών και ο εμπρησμός τριών ΑΤM’s στην Αθήνα εχθές το βράδυ,  είναι η αντίδραση των αντιεξουσιαστών στην επίθεση των ΜΑΤ πριν 8 ημέρες στην Κυψέλη. Ας συνυπολογιστεί και αυτό στα πιο πάνω….

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις