Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε σήμερα το πρωί ακροατής στην εκπομπή «Πρωινό Ξεκίνημα» στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99.8

Όπως υποστήριξε, τονίζοντας μάλιστα πως αν το άκουγε από άλλον δεν θα το πίστευε ούτε κι ο ίδιος, ο ΕΟΔΥ καταχώρησε εκείνον, την σύζυγό του και το μόλις δύο μηνών μωρό τους ως θετικά κρούσματα, επειδή είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό η πεθερά του! Κι όλα αυτά, ενώ όλοι τους είχαν κάνει rapid test και μοριακό έλεγχο και είχαν βγει αρνητικά!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τον ακροατή, που μίλησε μάλιστα στον «αέρα» της εκπομπής, όταν η μητέρα της συζύγου του εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό. «Επειδή έχουμε μωράκι δύο μηνών και ο αδελφός μου είναι διαβητικός, επικοινώνησα με το Νοσοκομείο για να κάνουμε εκεί το τεστ. Εκεί μας είπαν ότι δεν χρειαζόταν, από τη στιγμή που κανείς μας δεν έχει συμπτώματα» ανέφερε ο ακροατής.

Για παν ενδεχόμενο, όμως, όλοι στην οικογένεια υποβλήθηκαν σε τεστ αντιγόνου και μοριακό έλεγχο, σε ιδιώτη, πληρώνοντας, φυσικά, το ανάλογο τίμημα. Τα αποτελέσματα όλων των ελέγχων, ευτυχώς, ήταν αρνητικά.

Παρ’ όλα αυτά, κυρίως για την προστασία του μωρού, η οικογένεια αποφάσισε να μείνει μία εβδομάδα στο σπίτι. Ωστόσο, «δύο μέρες μετά, μας πήραν από τον ΕΟΔΥ και μας ενημέρωσαν ότι μας έχουν καταγράψει ως κρούσματα! Όταν ρώτησα γιατί, μου απάντησαν επειδή ήμασταν κοντά σε θετικό κρούσμα», σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα.

Η οικογένεια, εν τέλει, έμεινε συνολικά δύο εβδομάδες σε καραντίνα, χωρίς να εμφανίζει το παραμικρό σύμπτωμα και έχοντας όλες τις εξετάσεις που βεβαιώνουν πως δεν νοσεί από κορωνοϊό.

Ο ακροατής, διερωτήθηκε τελικά πόσα από τα κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά είναι όντως πραγματικά ή δεν έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στον ίδιο και την οικογένειά του.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις