Δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, ο επικεφαλής της παράταξης «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία», Απόστολος Παπαδούλης. Οι αιχμές, εξάλλου, που αφήσει – σε πολιτικό επίπεδο – τόσο στις προσωπικές όσο και στις διαδικτυακές του τοποθετήσεις, είναι χαρακτηριστικές.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα η χθεσινή του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τη δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο κ. Παπαδούλης ανέφερε ότι ψήφισε θετικά μόνο για τα δικαιώματα βοσκής 2021! Ο ίδιος, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό Ξεκίνημα» στο Ράδιο ΑΚΡΟΑΜΑ 99,8 σχολίασε πως «σε μία πόλη όπου «η σιωπή των αμνών» είναι εκκωφαντική, ας δώσουμε κάτι για βοσκή…»

 

«Γίνεται παιχνιδάκι»

Για την «εξαφάνιση» του πλειοδότη του πάρκινγκ της Φιλελλήνων, ανέφερε: «Ο πλειοδότης εξαφανίστηκε. Ελπίζω μόνο να μην εμφανιστεί η ιδέα να πάμε απευθείας στον επόμενο πλειοδότη». Ο κ. Παπαδούλης είπε ότι η κατασκευή του πάρκινγκ κόστισε στην πόλη 5 εκατ. ευρώ και κανονικά θα έπρεπε να απασχολεί τους Βολιώτες  η τύχη του, όμως, δυστυχώς υπάρχει αδιαφορία. «Εμείς είπαμε από νωρίς ότι το αντίτιμο είναι πολύ μικρό και προτείναμε να αναλάβει τη διαχείριση ο Δήμος, αναθέτοντας τους εργαζόμενους σε εργολάβο. Έτσι, ο Δήμος Βόλου θα κέρδιζε τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Παιχνιδάκι γίνεται…

Και συνέχισε ο κ Παπαδούλης, Βλέπουμε και μία σειρά άλλων ιδιοκτησιών του Δήμου να παραχωρούνται με μικρό μίσθωμα, όπως το τένις κλαμπ, όπου το ενοίκιο είναι 300 ευρώ το μήνα! Ραδίκια να φύτευε ο Δήμος και να πουλούσε, περισσότερα θα κέρδιζε.

Στη Μακρινίτσα, ο ξενώνας «Αχιλλέας» νοικιάστηκε για 600 ευρώ τον μήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Βόλος – Ανατροπή – Δημιουργία» και πρόσθεσε: «Η πόλη έχει πλάκα, χιούμορ δεν έχει… αν η προσπάθεια να μπουν φωτάκια σε όλη την πόλη γινόταν κατ’ ελάχιστον και για άλλα θέματα, τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς…»

Από όλη τη συνέντευξη του κ Παπαδούλη, κρατάμε το… Γίνεται παιχνιδάκι !

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις