Τον ανήλικο δράστη ληστείας σε περίπτερο του Βόλου (Αναλήψεως – Κασσαβέτη), εντόπισε προχθές το απόγευμα στο κέντρο της πόλης αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός, είχε συμμετάσχει στις έρευνες για την εξιχνίαση κλοπής σε περίπτερο το βράδυ της Τρίτης και στο πλαίσιο της έρευνας από βιντεοληπτικό υλικό, ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος δράστης της κλοπής. Κινούμενος με το αυτοκίνητό του και την οικογένειά του στο κέντρο της πόλης, ο αστυνομικός είδε τον ανήλικο να περπατάει και σταμάτησε το αυτοκίνητό του ενώ ειδοποίησε και το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για παροχή συνδρομής.
Ο αστυνομικός πλησίασε τον νεαρό, του δήλωσε την ιδιότητά του και τον ακινητοποίησε ενώ άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι ανέλαβαν την προσαγωγή του, εντοπίζοντας στην κατοχή του ανηλίκου μικροποσότητες ναρκωτικών.
Αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου για το αδίκημα της ληστείας
Σε συνέχεια του χθεσινού ενημερωτικού δελτίου σχετικά με τη σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ανακοινώνεται ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα για το αδίκημα της ληστείας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 20-10-2020 το βράδυ ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μετέβη σε περίπτερο της πόλης του Βόλου, όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, το οποίο αποτελούσε μέρος των εισπράξεων της ημέρας.
Σύλληψη ενός ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (24-10-2020) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένα άτομο, διότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και πέντε ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις