Αυτοί είναι οι πέντε βασικοί λόγοι για την παραμονή του Ομάρ στον Ολυμπιακό

105

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζει να έχει σημαντικές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα και υπάρχουν τουλάχιστον πέντε βασικοί λόγοι για να το κάνει.

Ο 28χρονος διεθνής Νορβηγός μπακ, που έχει ως γνωστόν εκπρόσωπο τον αδερφό του, δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά το θέμα του  παραμένει ανοιχτό και συνεχίζουν να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες παραμονής του.

Οι πέντε βασικοί λόγοι είναι:

Ο Ομάρ είναι σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον από το 2014 και μετά και ξέρει το που βρίσκεται, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως. Όπως και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένη στην Ελλάδα και ευχαριστημένη που παίζει στον Ολυμπιακό.Η ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς τον κρατάει σε πρώτο αγωνιστικό πλάνο. Ο Ομάρ είναι εκ των αρχηγών και βασικών παικτών στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού, που από την πρώτη σχεδόν στιγμή τον εκτίμηση για τα αγωνιστικά του προσόντα και την προσωπικότητά του.

Ο Ομάρ θέλει ένα τελευταίο ή έστω προτελευταίο πολύ καλό συμβόλαιο για εκείνον. Ο Ολυμπιακός δεν επρόκειτο να φτάσει στις αρχικές του αξιώσεις, όμως μπορεί να του δώσει μπόνους επίτευξης στόχων ή να του βάλει ρήτρα με την οποία του χρόνου ή σε δύο χρόνια να μπορεί να πάρει μεταγραφή.

Ο Νορβηγός μπακ στο διάστημα που έχει ψαχτεί δεν βρήκε ένα συμβόλαιο κοντά έστω σε αυτά που ήθελε αρχικά ή ένα deal καλύτερο σε σχέση με τις οικονομικές συνθήκες στο Λιμάνι.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εάν θα άφηνε τον Ολυμπιακό δεν θα το έκανε έτσι απλά και εύκολα για να πάει στην Τουρκία. Σε ένα πρωτάθλημα που γενικότερα δεν φαίνεται να τον… ενθουσιάζεται ή να το εμπιστεύεται τόσο. Μόνο η προοπτική της Αγγλίας και ενός ενδεχομένως πολύ πιο καλού συμβολαίου να άλλαζε τα δεδομένα.

-real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like