Και να που βγήκε σήμερα ο συμπαθέστατος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, (Professor του casa de papel κατά τον Τσίπρα) και στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είπε μεταξύ άλλων κάτι που σίγουρα δεν το σκέφτηκε… «Κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα. Πολύ γρήγορα θα φανεί ότι η κοινωνία δεν έχει ανάγκη αυτή την κυβέρνηση»

 

Καλώς τον και ας άργησε….(που λέει και ο λαός μας!)

 

Μα που ήταν ο Νάσος, όταν ο συγκυβερνήτης του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο BBC https://www.protothema.gr/politics/article/808375/kammenos/ είχε αναφερθεί  στους κατεστραμμένους από την πυρκαγιά κατοίκους στο Μάτι, (από την ανικανότητα του κράτους) με τους 102 νεκρούς, και ανέφερε ξεδιάντροπα: «Έκαναν κατάληψη της ακτογραμμής και έχτισαν  χωρίς να εφαρμόζουν τους  νόμους».

kammenos_bbc_arthro

Έτσι είναι Νάσο μου!

Πολύ γρήγορα, μετά και τη δήλωση Καμμένου, φάνηκε ότι η κοινωνία δεν είχε ανάγκη τη δική σας κυβέρνηση, σας έστειλε σπίτι σας και απόθεσε τις ελπίδες της στην επόμενη.

Το μεγάλο ερώτημα πλέον στην κοινωνία, είναι ότι δεν εμπιστεύεται ούτε το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τη Νέα Δημοκρατία, αφού πολύ σύντομα είδε… το έργο να επαναλαμβάνεται.

Και αυτό πρέπει, Νάσο μου, να προβληματίσει όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας, και να σηκώσετε τα μανίκια και ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!

Με τα παιχνίδια σας και τους διορισμούς σε καίριες θέσεις «συντρόφων», τριτοξάδερφων, κολλητών και κάθε είδους αργόσχολων και ανίκανων,  γίνεστε αιτία να πνίγονται και να καίγονται άνθρωποι και να καταστρέφονται περιουσίες κόπων μιας ζωής.

Λιγότερα λόγια λοιπόν Νάσο μου, περισσότερη αυτοκριτική και…σοβαρότητα!

Χώρα κυβερνάτε και όχι παιδική χαρά!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις