Η χτεσινή απόφαση του Συντονιστικού οργάνου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, παρουσία της Φώφης Γεννηματά, να ψηφίσουν επί της αρχής το νομοσχέδιο της Νέας Δημοκρατίας και του Μιχάλη Χρυσοχοιδη για τις δημόσιες συναθροίσεις, προσθέτοντας η ίδια πως «αλλάξαμε ριζικά το αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, που απαγόρευε, ουσιαστικά, τις διαδηλώσεις», έβγαλε στα κάγκελα τη βάση των ψηφοφόρων του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ στο διαδίκτυο.

Γράφει ένας Σοσιαλιστής ψηφοφόρος στο Facebook : η περίοδος 2012-2014 έπρεπε να κάνει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ πιο σοφή και πιο ψυλλιασμένη.
Γιατί;
Επειδή γνωρίζουμε όπως προανέφερα την αντίληψη της ΝΔ για την αστυνομία,επειδή ο σερίφης-υπουργός του Μητσοτάκη νομίζει πως βρίσκεται στο Τέξας,επειδή έχει δώσει πολλά δικαιώματα αντιδημοκρατικότητας και αυταρχισμού ήδη,επειδή οι πολίτες και οι ψηφοφόροι δεν είναι όλοι νομικοί,επειδή τις θετικές αλλαγές που έγιναν λόγω ΚΙΝΑΛ δεν θα τις μάθει ποτέ ούτε το 1% των ψηφοφόρων,επειδή στα επεισόδια που θα προκύψουν εξαιτίας του νέου νόμου που θα ”λύνει” τα χέρια της αστυνομίας να κάνει ό,τι γουστάρει μη σεβόμενη τις όποιες αλλαγές ,επειδή στο μυαλό των προοδευτικών -Δημοκρατών πολιτών θα μείνει πως ”το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη ψηφίστηκε από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ” και σε κάθε στραβή που θα προκύπτει από την αστυνομία του Χρυσοχοΐδη θα βρίζουν ΚΑΙ εμάς μαζί που το ψηφίσαμε,επειδή τα ΜΜΕ τα πληρωμένα έχουν μάθει πάντα να χρεώνουν με ”αμαρτίες” το ΚΙΝΑΛ και ποτέ να πιστώνουν θετικά,για πολλοστή φορά όπως και το `12-14 θα τρώμε τη χλαπάτσα των δεξιών πολιτικών εμείς και θα πιστώνουν θετικά στη ΝΔ και μάλιστα σήμερα δεν συγκυβερνούμε κιόλας.
Επίσης δεν αποδέχομαι το φαιδρό και προκλητικό ”επιχείρημα” περί ”50-100 ατόμων που κλείνουν το κέντρο”,μας αφορούν όλους οι διαδηλώσεις.

 

Και άλλη μία κυρία αναφέρει στο Facebook: Κάπως έτσι αυτή η παράταξη έφτασε στο 6%…Επειδη δε σεβάστηκε την ιδεολογία και τη φιλοσοφία της… Ψηφίζει το νομοσχέδιο κατά των διαδηλώσεων ένα κόμμα που είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τις διαδηλώσεις… Ένα κόμμα που καθιέρωσε κι έδωσε δύναμη στον συνδικαλισμό… Θλίψη, οργή και πολλή πολλή απογοήτευση μόνο!!!

Τελικά για την σημερινή κατάντια του ΚΙΝΑΛ,  μόνο οι ψηφοφόροι του πονάνε. Η πρόεδρος και τα όργανα που η ίδια έχει διορίσει συνεχίζει τα αυτογκόλ και την απομείωση του κόμματος.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις