“Έφυγε” χθες από τη ζωή ο Δημήτρης Ακρίβος, ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρίας AKRIVOS MACHINES, στη βιομηχανική περιοχή του Βόλου. Ο εκλιπών υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας και επί σειρά ετών εκλεγμένος σε όλες σχεδόν τις θέσεις του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει σε ψήφισμά της η διοίκηση του Συνδέσμου, ο Δημήτρης Ακρίβος ήταν πάντοτε πρωτοπόρος στο χώρο του και κατάφερε με τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις του στον τομέα της μεταποίησης, να φτάσουν τα προϊόντα της εταιρίας του όχι μόνο έξω από τα στενά όρια του Νομού αλλά και ολόκληρης της χώρας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι υπήρξε ένας εκ των βασικών «δασκάλων» του κλάδου, καθώς από τα χέρια του όλες αυτές τις δεκαετίες, πέρασαν αμέτρητα πρόσωπα τα οποία στη συνέχεια, είτε έγιναν τεχνίτες είτε δημιούργησαν τις δικές τους επιχειρήσεις, γεγονός που τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα του μετάλλου στα Βαλκάνια.

“Το κενό του θα παραμείνει δυσαναπλήρωτο καθώς εκτός από εξαιρετικός και χαρισματικός επιχειρηματίας, υπήρξε μοναδικός φίλος και συνεργάτης όλων στον τομέα του Μετάλλου”, επισημαίνει η διοίκηση του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, ο οποίος τιμώντας την προσφορά και τη μνήμη του αποφάσισε:

– Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
– Να παραστεί ο Πρόεδρος του συνδέσμου στην εξόδιο ακολουθία.
– Να δημοσιευτεί το σχετικό ψήφισμα στα τοπικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις