Τον περασμένο Σεπτέμβριο άγνωστοι επισκέφτηκαν στο σπίτι του  υπάλληλο μεγάλου εργοστασίου του Βόλου,  και τον έσπασαν στο ξύλο με γκλοπ, προκαλώντας του μώλωπες, εκδορές και κατάγματα. Πριν αποχωρήσουν οι δράστες,  μαχαίρωσαν τον άτυχο υπάλληλο και στο μηρό.

 

Την ημέρα του ξυλοδαρμού ο 44χρονος υπάλληλος, υπεύθυνος καταμέτρησης, ετοιμαζόταν να πάει στην εργασία του. Ξύπνησε νωρίς το πρωί και την ώρα που προσέγγισε το αυτοκίνητό του, τον πλησίασαν οι δύο άγνωστοι και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Οι δύο δράστες τον χτυπούσαν με γκλοπ δίχως κανείς να αντιληφθεί τριγύρω το παραμικρό, καθώς ήταν νωρίς ακόμα το πρωί και δεν υπήρχε κίνηση για να έχει βοήθεια. Όταν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να ανακτήσει τις δυνάμεις του, διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική με μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του, εκδορές, θλαστικά τραύματα και πολλαπλές κακώσεις. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες και νοσηλεύτηκε. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό. Δεν μπορούσε να διανοηθεί τι συνέβη και ποια ήταν τα κίνητρα των δραστών και έτσι να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο στην αστυνομία. Οι πράξεις των δραστών δε, δεν παρέπεμπαν σε ληστεία, αλλά σε εκφοβισμό ή τιμωρία.

 

Οι αστυνομικοί της Υ.Α Βόλου όλο αυτό το διάστημα,  με αξιοποίηση στοιχείων και κάτω από άκρα μυστικότητα,αλλά και την καθοδήγηση των έμπειρων αξιωματικών της Υ.Α Βόλου εργαζόμενοι όλο το 24ωρο, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες καθώς και το κίνητρό τους, και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις