Τα φιλικά του Ολυμπιακού κάθε Δευτέρα θα τα δείχνει η ΕΡΤ, όπως αποκάλυψε στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα “Live Sport”. Κάτι που είναι προάγγελος συμμετοχής στην κεντρική διαχείριση, όταν η ομάδα του Πειραιά θα επιστρέψει στην Α1.

Το τι θα γίνει από δω και πέρα στο πρωτάθλημα της Α2 και γενικότερα στις μικρότερες κατηγορίες, κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή με σιγουριά. Ο Ολυμπιακός, όμως, παρότι είχε χάσει από το Παγκράτι, είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας και αν συνεχιστεί η δράση, πολύ δύσκολα δεν θα πάρει το εισιτήριο του προβιβασμού.

Οι Αγγελόπουλοι τους τελευταίους μήνες είναι και πάλι σε πολύ καλό οικονομικό επίπεδο και αυτό δείχνει η απόκτηση του Κώστα Σλούκα, αλλά και η προσπάθεια απόκτησης του Νικ Καλάθη.

Είναι μακριά από τα επίπεδα της εποχής του Τσίλντρες και του Κλέιζα, αλλά τουλάχιστον το σωματείο είναι πλέον πολύ πιο νοικοκυρεμένο σε σχέση με την εποχή που ήταν προπονητής ο Ντέιβιντ Μπλατ. Το ηχητικό με τον Γιώργο Πρίντεζη δεν είναι κάτι που μπορεί να ξεχάσει κανείς.

Εν καιρώ πανδημίας οι Αγγελόπουλοι δουλεύουν κι άλλα πράγματα, θέλοντας να επαναφέρουν την αγαπημένη τους ομάδα στα μεγαλεία του παρελθόντος. Δεν έχουν κάνει άλλωστε και ελάχιστα γι’ αυτήν. Και συνεχίζουν να κάνουν, έστω και αν οι εποχές είναι πολύ δύσκολες. Με πρόχειρους υπολογισμούς, έχουν δώσει πάνω από 150 εκατ. ευρώ από την τσέπη τους, ώστε ο Ολυμπιακός να έχει τις επιτυχίες που είχε.

Το γηπεδικό είναι ένα από τα μεγάλα τους όνειρα. Κάποια στιγμή είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας η περίπτωση γηπέδου στο Ελληνικό, στον χώρο του παλιού αεροδρομίου, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια. Ηρθε και η πανδημία και έμειναν πολλά πράγματα πίσω. Ανθρωποι, πάντως, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρουν ότι δεν θα αργήσει η ώρα που κάτι θα γίνει για το μπασκετικό γήπεδο του Ολυμπιακού. Τι ακριβώς, κανείς δεν είναι σε θέση να πει. Οι άνθρωποι αυτοί, όμως, επιμένουν ότι κάτι ετοιμάζεται γι’ αυτό το θέμα και οι εξελίξεις θα έρθουν αρκετά γρήγορα.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις