Η πολυαναμενόμενη επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη έγινε μέσω προσωπικής επιστολής.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε την πρόθεσή του για λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά τα πλέι οφ της Super League 1 και πλέον το «διαζύγιο» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή του Αλαφούζου ήταν μακροσκελής, σε ευγενικό ύφος και αφού τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο, του τόνισε στο τέλος της ότι η επιθυμία του είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μετά το τέλος των αγώνων κατάταξης.

Το γεγονός ότι το υπάρχον συμβόλαιο του Δώνη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021 δεν αναμένεται να τροποποιήσει την απόφαση του Αλαφούζου, αν και η πρόθεσή του στην επιστολή ήταν να διακοπεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Το οικονομικό, όμως, ζήτημα και κατ’ επέκταση η αποζημίωση που θα πρέπει να δοθεί, αν δεν παραιτηθεί ο Δώνης, είναι ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Το μόνο σίγουρο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, είναι ότι ο Παναθηναϊκός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα αλλάξει σκυτάλη στην τεχνική του ηγεσία μετά από δύο χρόνια παρουσίας του Δώνη στον πάγκο του και άμεσα προχωράει η διαδικασία ανεύρεσης αντικαταστάτη.

Πηγή: filathlos.gr-enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις