Γέλιο! Το πανίσχυρο όπλο της ΕΛ.ΑΣ που… εξουδετερώνεται αναίμακτα με βαμβάκι!  

175

Από τις 4 Οκτωβρίου δεχόμαστε καταιγισμό προβολής από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ,  για την «προμήθεια από την ΕΛΑΣ 2 δύο σύγχρονων ηχητικών-ηχοβολιστικών συστημάτων, τα Long Range Acoustic Device (LRAD), εποχούμενα και φορητά, τα οποία θα αποτελέσουν την έσχατη λύση αντιμετώπισης και αποτροπής μεγάλων μεταναστευτικών ροών αλλά και επιθετικών ενεργειών εναντίον των ελληνικών στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων».

 

Το αποκορύφωμα ήταν σήμερα, με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο φράκτη του Έβρου, όπου του επέδειξαν και το L-Rad και όλα τα δημοσιεύματα βάλθηκαν να μας πείσουν πως ο Έβρος, πλέον,  είναι κάστρο απόρθητο!

 

Όντως πρόκειται για ένα παλιό και μη θανατηφόρο όπλο, το οποίο αποτελεί από τις δυνάμεις επιβολής του νόμου, τη δεύτερη επιλογή  μετά τη χρήση νερού.

Το «LRAD, μπορεί να εκπέμψει ηχητικά σήματα υψηλής συχνότητας, η οποία όσο ανεβαίνει μεγιστοποιεί τον πόνο σε οδυνηρό επίπεδο. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι κατασκευαστές, μία κανονική συνομιλία μπορεί να φθάσει τα 60 dB, ένα… χλοοκοπτικό τα 90 dB, το όριο ανθρώπινου πόνου είναι τα 130 dB, ανάλογα με την ανοχή του ατόμου, ενώ η μέγιστη συνεχής ένταση του LRAD φθάνει τα 162 dB».

 

Μια λεπτομέρεια…

Οι υψηλές συχνότητες που εκπέμπει το LRAD επιδρούν στα αυτιά των εισβολέων, αναγκάζοντάς τους σε οπισθοχώρηση.

Οι οργανωμένες από τους Τούρκους ορδές εισβολέων,  λέτε να μην έχουν μαζί τους 2 κομμάτια βαμβάκι να βάλουν στα αυτιά τους, ή ωτασπίδες,  και έτσι να μην ακούν τα οδυνηρά σήματα που θα εκπέμπει το LRAD?

 

Ακόμη μια επένδυση σε εξοπλισμό ασφαλείας που έγινε από τη χώρα μας,  δίχως αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς στο συγκεκριμένο πεδίο, και εξέτασης της  αναλογίας της επένδυσης με το αποτέλεσμα που θα πάρουμε.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like