Γιάννης Λαγός : Δίχως τέλος οι αθλιότητες του χρυσαυγίτη – Έστειλε εξώδικο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

86

Δεν έχουν τέλος οι αθλιότητες από τον χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό, ο οποίος μετά το κακοστημένο σόου στο Εφετείο και την φυγή του στις Βρυξέλλες, τώρα στέλνει εξώδικο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Δεν έχουν τέλος οι αθλιότητες από τον χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό, ο οποίος μετά το κακοστημένο σόου στο Εφετείο και την φυγή του στις Βρυξέλλες, τώρα στέλνει εξώδικο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Ο  καταδικασμένος στη δίκη της Χρυσής Αυγής ως μέλος στο διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης και ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός απέστειλε εξώδικο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας απειλώντας για ακόμη μία φορά θεούς και δαίμονες.

Καταθέτει αγωγές αποζημίωσης σε μέσα ενημέρωσης

Ο νεοναζί βουλευτής που είχε φύγει άρον άρον για Βρυξέλλες αμέσως μετά την πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής την περασμένη εβδομάδα, τώρα καταθέτει αγωγές αποζημίωσης για 100.000 ευρώ σε  τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites της χώρας, ενώ  μάλιστα προσφεύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «θα αποκαλύψει στον Ελληνικό λαό και στα διεθνή μέσα, τον βρώμικο ρόλο παραγόντων της δημόσιας ζωής, που οδήγησε στην δικαστική καταδίκη αθώων ανθρώπων, ως «εγκληματικής οργάνωσης»».

Στην εξώδικη επιστολή του προς την κ. πρόεδρο της Δημοκρατίας που έστειλε δια του συνηγόρου του Κώστα Πλεύρη, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά από όσα συνοπτικώς ανέφερα και τα οποία επί μήνας ηνεχόμην υπομονετικώς ευελπιστών, στην ρήσιν του Γερμανού Μυλωνά ότι «υπάρχουν δικασταί στο Βερολίνο» και με την πεποίθησιν ότι θα υπάρξουν δικασταί στας Αθήνας σας απευθύνω την παρούσαν διαμαρτυρίαν μου κι’ επειδή σέβομαι τον θεσμόν τον οποίον εκπροσωπείτε σας παρακαλώ να έχω μίαν απάντησιν στα όσα σας εξέθεσα και ιδίως στο εάν με θεωρήτε ή όχι ένοχον, δηλαδή στο εάν δια σας ισχύει το τεκμήριον αθωότητός μου ή δεν ισχύει.

(…) Εννοείται, ότι αν δεν καταδεχθήτε να απαντήσετε εις εμέ τον εκπρόσωπον 131.000 Ελλήνων που με εψήφισαν θα με αναγκάσετε να προσφύγω στην δικαιοσύνην, διότι έχω ευθύνην έναντι της αληθείας και των ιδεών μου. (…) Εν αναμονή απαντήσεώς σας να είσθε βεβαία, ότι δεν πρόκειται να απογοητεύσω τους 131.000 πατριώτας που με επιστεύσαν, με εψήφισαν και αναμένουν νέους αγώνας υπέρ της Πατρίδος ώστε κάποτε να ακουσθή η φωνή των: Η Ελλάς ενίκησε».

in.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like