Συναγερμό σήμανε απόψε το απόγευμα σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ το τηλεφώνημα γιατρού στην αδελφή του για απόπειρα αυτοκτονίας με τη λήψη χαπιών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 60χρονος γιατρός ο οποίος το καλοκαίρι είχε κάνει και πάλι απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, νοσηλεύτηκε ακολούθως στην Ψυχιατρική και στη συνέχεια εργαζόταν κανονικά με εφημερίες κλπ, τηλεφώνησε και ανέφερε πως βρισκόταν στο αυτοκίνητό του σε κάποια περιοχή μετά τα Μελισσάτικα, σε χωματόδρομο προς το κυνοκομείο και είχε καταπιεί χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η κινητοποίηση Αστυνομίας και ΕΚΑΒ ήταν άμεση λίγο πριν τις 6 μ.μ. αλλά ο εντοπισμός του οχήματος του γιατρού δυσχερής λόγω πιθανότατα λανθασμένου υπολογισμού από τον γιατρό του σημείου ακινητοποίησης του οχήματός του, “σε χωματόδρομο δεξιά κοντά στο κυνοκομείο”.

Αστυνομικοί, διασώστες, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων μοίρασαν την περιοχή, ερευνώντας κάθε αγροτικό δρόμο από Μελισσάτικα προς το κυνοκομείο.

Τελικά με τη βοήθεια και κατοίκων της περιοχής που συνέβαλαν στις έρευνες, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 μ.μ. κοντά σε ένα παλιό σιλό με νερό (βαρέλα), το αυτοκίνητο με τον γιατρό μέσα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση καθώς φαίνεται να είχε καταναλώσει 4 κουτιά χάπια.

Διακομίστηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βόλου με τους γιατρούς να αισιοδοξούν πως μπορεί να διαφύγει τον κίνδυνο.

myvolos.net

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις