Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Με 31 συμμετοχές, 6 γκολ και 11 ασίστ ο Γιόσιπ Μίσιτς ήταν από τους πιο αποδοτικούς παίκτες του ΠΑΟΚ μέχρι η πανδημία του κορωνοϊού να θέσει το lockdown.

Μάλιστα,δεν ήταν λίγες οι αποθεωτικές αναφορές στο πρόσωπο του Κροάτη χαφ, για τον οποίο είχε γραφτεί, ότι πρέπει να λάβει το βραβείο της αποκάλυψης της χρονιάς, καθώς ηγείται στο κέντρο των Θεσσαλονικιών.

Γι’ αυτό αναφορές υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος θέλει να αποκτήσει άμεσα τα δικαιώματα του Κροάτη χαφ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μία υπόθεση που χειριζόταν ο Μάριο Μπράνκο. Τα μηνύματα που είχαν σταλθεί από τον περασμένο Νοέμβριο έκαναν λόγο για αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τους Πορτογάλους.

Τις τελευταίες ημέρες όμως επανήλθε ένα ζουμερό παρασκήνιο που αφορά τον 25χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Μίσιτς πριν γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο Μαρτίνς τον ήξερε και τον ήθελε. Το ντιλ όμως δεν έγινε αφού οι Πειραιώτες είχαν ενστάσεις. Σε αναφορές διέρρευσε,ότι ο Κροάτης ταλαιπωρούταν από τραυματισμό και αυτό τους έβαλε σε δεύτερες σκέψεις.

Ο μοναδικός τραυματισμός πάντως που καταγράφει το transfermarkt είναι στις αρχές του 2019, όταν ο παίκτης έχασε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ…

του Παναγιώτη Νικολάου

πηγή:sportdog.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις