Ο Δήμος Βόλου προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού προϋπολογισμού 529.703,02 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στις 10 το πρωί. Η έναρξη για την υποβολή των προσφορών ορίστηκε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ενώ η λήξη του είναι στις 25 Ιανουαρίου.

Επίσης, ο Δήμος Βόλου προκήρυξε δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών προγραμμάτων πληροφορικής για τα οικονομικά έτη 2021 -22. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται σε 109.516,08 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους έως τις 18 Ιανουαρίου 2021, μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών κ. Γιώργο Ευστρατιάδη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 24213 50294.
Επίσης συνοπτικό διαγωνισμό προκήρυξε η ΔΕΥΑΜΒ για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας προσωπικού για το έτος 2021. Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια ανέρχεται σε 40.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και η χρηματοδότηση θα γίνει από τα έσοδα της επιχείρησης. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ενώπιον της επιτροπής διαγωνισμού, στον 2ο όροφο στο κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ. Η καταληκτική ώρα υποβολής των προσφορών είναι στις 9.30 π.μ. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να καταθέσουν προσφορά για το σύνολο του προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή η ΔΕΥΑΜΒ πρόκειται να προμηθευτεί χειμερινά και καλοκαιρινά παντελόνια, μπλούζες και ανακλαστικά γιλέκα, τζάκετ και ρόμπες χημείου, γάντια, κράνη, ποδιές, γαλότσες και αδιάβροχα. Επίσης, πρόκειται να προμηθευτεί ειδικά γυαλιά και μπουφάν. Ο χρόνος παράδοσης των ειδών θα είναι εντός 10 ημερών από την έγγραφη παραγγελία της ΔΕΥΑΜΒ. Τα μεγέθη των ειδών είναι ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.

e-thessalia

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις