Εμπρησμός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο ισόγειο κτίριο της Π.Ε. Μαγνησίας, προκαλώντας ζημιές στα γραφεία του ισογείου που βρίσκονται στην δεξιά πλευρά – πλευρά προς το κυλικείο.

Η πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα και στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα με επτά άτομα που έδωσαν μάχη για να περιορίσουν τις φλόγες.

Λήξη του συμβάντος δόθηκε στις 5 τα ξημερώματα, με απολογισμό ένα καμμένο γραφείο ολοσχερώς, ζημιές σε παρακείμενα γραφεία και στον διάδρομο.

Από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργείται προανάκριση για το συμβάν, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη στον προσωπικό της λογαριασμό, αναφέρει ότι εντοπίστηκαν τρεις μολότοφ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτησή της:

Τρεις μολοτοφ εμφανείς ,ένα γραφείο του ισογείου ολοσχερώς κατεστραμμένο , παραβιασμενα παράθυρα με σκεπάρνι ,ένας όροφος πισίνα …και ένα αναπάντητο για κάθε εχεφρονα άνθρωπο γιατί; Γιατί η περιουσία του πολίτη ; Γιατί το σπίτι του; Γιατί να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης τις επιπτώσεις τέτοιων προθέσεων ; Ευχαριστώ την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία για την αμεσότητα και την γρήγορη ανταπόκριση τους

Σε ανακοίνωσή της, η Π.Ε. Μαγνησίας αναφέρει:

Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι το κεντρικό κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας πλην των Υπηρεσιών της Δημόσιας Υγείας, της Κτηνιατρικής, και Μεταφορών και Επικοινωνιών δεν θα λειτουργήσει λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε σε γραφείο του ισογείου, τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό, ενώ σήμερα Παρασκευή θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν.

Νωρίς το πρωί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο προκειμένου να δούνε τι έχει γίνει, ενώ γίνονταν εργασίες καθαρισμού εντός του κτιρίου.

akroama.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις