Οι ημερομηνίες – κλειδιά για όσους/όσες έχουν καταθέσει προσωρινώς ελλιπή δικαιολογητικά

Δημοσιοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, με ανάρτησή της στη «Διαύγεια», η προκήρυξη  του διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών και σπουδαστριών για τις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλ. τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΣΕΙ) και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), του ακαδημαϊκού έτους 2020-21.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποβολή της αιτήσεως από τον κάθε ενδιαφερόμενο/η θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω ειδικής εφαρμογής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://www.asei-assy.mil.gr, η οποία θα δέχεται τις σχετικές αιτήσεις από αύριο 13 Μαΐου μέχρι και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Επίσης για όσους/όσες έχουν καταθέσει προσωρινώς ελλιπή δικαιολογητικά, γι’ αυτούς οι ημερομηνίες – κλειδιά έχουν ως εξής:

  • Έκδοση καταστάσεως υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020.
  • Υποβολή ελλιπών δικαιολογητικών έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 24:00.
  • Έκδοση τελικής καταστάσεως δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις εξετάσεις (ΠΚΕ) καθώς και του προγράμματος διεξαγωγής αυτών (τόπος–χρόνος): Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. Για τους Έλληνες εξωτερικού η υποβολή αιτήσεως και δικαιολογητικών θα γίνει από την Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 00:00 έως την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 και ώρα 24:00.
  • Έκδοση καταστάσεως υποψηφίων µε ελλιπή δικαιολογητικά έως τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020, με υποβολή ελλιπών δικαιολογητικών έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 και ώρα 24:00 και την έκδοση τελικής καταστάσεως δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις εξετάσεις ΠΚΕ καθώς και του προγράμματος διεξαγωγής τους (τόπος–χρόνος) την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020.


Αξίζει να σημειωθεί, όπως τονίζεται, ότι οι υποψήφιοι/ες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για μια σειρά θεμάτων, όπως:

α. Να μάθουν αν τα δικαιολογητικά τους έγιναν δεκτά ή όχι και να τα συµπληρώσουν, αν απαιτείται. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνει από τα εξεταστικά κέντρα, όπως προβλέπουν οι Οργανισμοί λειτουργίας τους.

β. Να πληροφορηθούν για το χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των ΠΚΕ.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΑΣΠΙ – ΑΣΣΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2020- 2021 μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη Ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr)

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης
πηγή:lawandorder.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις