Στις 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ, σύμφωνα με την Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου που συστήνει σε γονείς και κηδεμόνες τα ακόλουθα:

• Όταν θα έχουν στην κατοχή τους το voucher και ενδιαφέρονται για εγγραφή σε Βρεφονηπιακό – παιδικό σταθμό ή στο Β΄ ΚΔΑΠ Βόλου της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου θα πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής:
• Θα μπουν στην ιστοσελίδα doepap.gr (αρχική σελίδα) και πάνω δεξιά θα πατήσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ. Εκεί θα υπάρχει «Κατάθεση VOUCHER για ΕΣΠΑ Β΄ΚΔΑΠ Βόλου – Βρεφονηπιακοί σταθμοί. Μπαίνοντας στην εφαρμογή θα συμπληρώσουν τα στοιχεία του παιδιού και ό,τι άλλο ζητάει. Αντίστοιχα θα ανοίξει πεδίο όπου θα μπορούν να δηλώσουν εάν πρόκειται για βρεφονηπιακούς μέχρι τρεις 3 επιλογές ανάλογα με την ηλικία του τέκνου τους. Δηλώνουν όποια δομή τους ενδιαφέρει με τη σειρά που επιθυμούν.
• Εάν πρόκειται για το Β΄ΚΔΑΠ ΒΟΛΟΥ συμπληρώνοντας την ηλικία θα ανοίγει πεδίο μόνο για αυτό.
• Θα πρέπει επίσης να επισυνάψουν οπωσδήποτε το voucher και τον αριθμό μορίων τους, εάν το τέκνο τους ήταν και πέρυσι στη δομή θα πρέπει να πατήσουν και το κουμπί της επανεγγραφής.

e-thessal

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις